Влада

Виконком не погодив підвищення проїзду в житомирському електротранспорті

16 August 2017, 10:57

Житомирський виконком 16 серпня не погодив підвищення вартості проїзду в житомирських трамваях і тролейбусах з 2 до 3 гривень.

Питання про встановлення вартості проїзду в міському пасажирському транспорті загального користування в розмірі 3 гривень підтримали лише 12 з 16 присутніх членів виконавчого комітету Житомирської міськради, рішення не прийняте.

Члени виконкому заслухали аргументи начальника Житомирського трамвайно-тролейбусного управління Андрія Нечуйвітра про невідповідність тарифу витратам і збільшенню вартості електроенергії. Також слово надали колишньому «транспортному» заступнику мера Житомира Євгенію Демчику, який переконував, що міський транспорт потрібно зробити безкоштовним для житомирян, а маршрутки дублюють рух тролейбусів.

Питання встановлення вартості різних видів проїзних квитків на електротранспорт, яке було наступним в порядку денному, зняли з розгляду через непогодження проїзду по 3 гривні.

Подробиці дивіться у сюжеті

Нагадаємо, про намір влади підняти вартість проїзду в електротранспорті стало відомо в липні 2017 року. 11 серпня в Житомирі провели громадські слухання з приводу підвищення проїзду в трамваях і тролейбусах з 2 до 3 гривень, на які прийшло півсотні людей. Ще в червні 2017 заступник мера Житомира Дмитро Ткачук запевняв Житомир.info, що в найближчі декілька місяців влада не збирається збільшувати вартість проїзду в електротранспорті.

Як повідомляв Житомир.info, 16 травня 2017 року Житомирський виконком підтримав рішення про підвищення з 1 червня вартості проїзду в маршрутках до 5 гривень.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі