Місто

Дмитро Ткачук розповів, чи планують у Житомирі підвищувати вартість проїзду в електротранспорті

13 June 2017, 12:21

Після збільшення вартості проїзду у маршрутних таксі, житомиряни все більше почали говорити про те, що зовсім скоро у місті зросте ціна й на проїзд в електротранспорті.

Житомир.info вирішив поцікавитися у заступника мера Житомира Дмитра Ткачука, чи дійсно найближчим часом у місті проїзд в трамваях та тролейбусах зросте до 3 гривень.

«Насправді це не так. У найближчі декілька місяців ми не маємо в планах збільшувати вартість проїзду в електротранспорті», - сказав Дмитро Ткачук.

Нагадаємо, Житомирська влада відповіла на петицію щодо непідняття тарифу на проїзд у маршрутках.

Як повідомляв Житомир.info,16 травня 2017 року житомирський виконком проголосував за підвищення вартості проїзду в міських маршрутках: з 1 червня в- 5 гривень, для школярів – 2 гривні постійно, для пільговиків 21 категорії – безкоштовно. Крім того, впродовж місяця перевізники мають замінити автобуси, яким більше 10 років, та до кінця 2017 року встановити автоматизовану систему оплати проїзду – «електронний квиток». Вартість проїзду в трамваях і тролейбусах залишається 2 гривні. з 2 червня 2017 року в Житомирі на 2 гривні подорожчав проїзд в маршрутках, соцмережі зарясніли коментарями та постами обурення.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі