Влада

Під час візиту до Житомира Геннадій Зубко розповів про створення Нового освітнього простору

25 August 2017, 16:42

 Програма «Шкільний автобус» — це один з ланцюжків розвитку мережі опорних шкіл (насамперед на рівні громад) та розбудови у громадах Нового освітнього простору.

Про це на брифінгу у Житомирі повідомив Віце-прем’єр-міністр – Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко, - пише прес-служба Віце-прем’єр-міністра України

 «Сьогодні Мінрегіон спільно з Міносвіти запроваджує в громадах новий освітній простір — це насамперед створення якісної інфраструктури, закупівлі транспорту і якісного навчального приладдя, нові підходи до дизайну і доступності шкільних приміщень для освіти наших дітей», — наголосив Геннадій Зубко.

«Для нас дуже важливо створення якісної інфраструктури навколо опорних шкіл. І в цьому напрямку ми змогли об’єднати зусилля різних джерел фінансування: ДФРР, субвенція на формування інфраструктури ОТГ, субвенція з держбюджету на соціально-економічний розвиток окремих територій, освітня субвенція, місцеві бюджети, кошти міжнародної технічної допомоги та спонсорські кошти», — розповів Зубко.

За його словами, саме якісний менеджмент і координація зусиль повинні забезпечити на місцевому рівні ефективну реалізацію державної політики у сфері освіти.

Як повідомляв Житомир.info, райони та громади Житомирської області отримали 12 нових шкільних автобусів вартістю понад 18 млн грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі