Місто

Як Житомир готується до Дня міста. Фоторепортаж

7 September 2017, 14:42

У Житомирі закінчуються приготування до Дня міста, заходи до якого триватимуть з 7 по 10 вересня.

Біля кінотеатру «Жовтень» монтують велику сцену, де проходитиме «Культурна версія» свята. Конструкції для освітлення розкладають також на вулиці Михайлівській, де тиждень тому встановили екран для онлайн-трансляцій.

На розі вулиць Київської й Театральної завершують укладання тротуарної плитки. Драмтеатр на Соборному майдані святково прикрашений, на початку вулиці Леха Качинського художник почав малювати нове «космічне» графіті.

Нагадаємо, 6 вересня 2017 року виконком затвердив зміни до плану заходів з нагоди відзначення 1133-ї річниці від дня заснування Житомира.

Як повідомляв Житомир.info, цього року День міста житомиряни почнуть святкувати у четвер, 7 вересня. Вечері 8 вересня на майдані Корольова буде вже традиційна «Культурна версія» з постановкою «Лебединого озера» всесвітньовідомого балетмейстера Раду Поклітару. 9 вересня на містян чекає фестиваль військових оркестрів, гала-концерт зірок української естради. А 10 вересня о 9-й годині ранку розпочнеться Другий Космічний напівмарафон, на який планує завітати астронавт Леонід Каденюк. Увечері на поціновувачів джазу чекає фестиваль «Джазомир».

Фоторепортаж Анни Максимової

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі