Влада

У міській раді з 40 претендентів обрали 13 переможців конкурсу «Гордість міста», яких нагородять на День Житомира

1 September 2017, 09:43

Відбулося засідання комісії, яка визначила переможців у номінаціях конкурсу «Гордість міста».

Про це повідомляє прес-служба Житомирської міської ради.

«31 серпня під головуванням секретаря міської ради Наталії Чиж відбулося засідання комісії з питань нагородження громадян та юридичних осіб за заслуги перед містом Житомиром, відзнаками Житомирської міської ради та її виконавчого комітету. Комісія обрала переможців по кожній номінації щорічного міського конкурсу «Гордість міста». Переможці будуть оголошені у рамках святкування День міста 7 вересня в Житомирському академічному музично-драматичному театрі імені Івана Кочерги», - йдеться у повідомленні.

Міська рада нагадує, що щорічний міський конкурс – рейтинг популярності та здобутків проводиться до Дня міста Житомира з метою відзначення вагомих досягнень у різних галузях життєдіяльності міста та кращих представників громади міста, а також заохочення талановитих особистостей в сферах суспільного життя, стимулювання громадянської та творчої активності населення. Організатором конкурсу є виконавчий комітет Житомирської міської ради. Учасниками конкурсу за пропозиціями від виконавчих органів Житомирської міської ради можуть бути юридичні особи, незалежно від форми власності та фізичні особи, які зареєстровані або проживають у м. Житомирі.

«З початку серпня в управління культури міської ради надавалися пропозиції щодо кандидатів на щорічний міській конкурс «Гордість міста». У цьому році було запропоновано 13 номінацій: «Відкриття року», «Вчитель року», «Керівник ОСББ року», «Громадський діяч року», «Журналіст року», «Захисник року», «Лікар року», «Меценат року», «Митець року», «Підприємець року», «Родина року», «Спортсмен року», «Учень року». До 13 номінацій було подано 40 кандидатур», - інформує міськрада.

Нагадаємо, з 17 номінацій, які були затверджені положенням про конкурс у 2013 році, залишили лише 13. Пропозиції щодо номінантів приймалися від громадських організацій, підприємств, юридичних осіб до 28 серпня. 

Як повідомляв Житомир.info, минулого року церемонію нагородження переможців конкурсу «Гордість міста» вперше проводили не у драмтеатрі, а на майдані Соборному, було всього п’ять номінацій.

Фото з сайту міської ради

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі