Політика

Народний депутат Борислав Розенблат з електронним браслетом бігав на житомирському Космомарафоні

10 September 2017, 13:40

Народний депутат Борислав Розенблат пробіг дистанцію в 5 км на другому Космічному напівмарафоні, який 10 вересня проходить у Житомирі до Дня міста.

Таку ж дистанцію пробігли мер Житомира Сергій Сухомлин та віце-прем’єр-міністр – міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України  Геннадій Зубко.

Нагадаємо, Борислав Розенблат з 19 липня носить електронний браслет за рішенням суду.

Як повідомляв Житомир.info, нардеп є фігурантом гучної «бурштинової справи», яку розслідує НАБУ. 7 липня цього року регламентний комітет Верховної Ради підтримав зняття недоторканності та притягнення до відповідальності народного депутата від Житомира Борислава Розенблата. Під час засідання Розенблат назвав продемонстроване правоохоронцями оперативне відео «художнім фільмом». Верховна Рада 11 липня надала згоду на притягнення до кримінальної відповідальності народного депутата Борислава Розенблата, але не підтримала подання про надання згоди на затримання та арешт. 18 липня Солом'янський районний суд міста Києва обрав запобіжний захід народному депутату Бориславу Розенблату у вигляді застави в розмірі 7 млн грн, присудив носити електронний браслет та здати закордонні паспорти. 

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі