Місто

Вересневий дощ не завадив житомирянам взяти участь у забігу «Поліська осінь»

24 September 2017, 13:30

Попри вересневий дощ вранці, 24 вересня, більше сотні житомирян зібрались в гідропарку, щоб взяти участь у IV-му легкоатлетичному пробігу «Поліська осінь». Змагання відбулись у різних вікових категоріях та на різних дистанціях. Усі переможці отримали медалі та призи, а учасники заохочувальні подарунки від спонсорів.

«В нас є діти до восьми років. Вони біжать дистанцію 100 метрів, до сімнадцяти років 500 метрів. І для дорослих в нас на вибір дві дистанції: це 5 та 10 кілометрів. Ми бігаємо в будь-яку погоду. Ми щонеділі збираємось в гідропарку побігати. Неважливо це дощ чи сніг. Ми бігаємо цілу зиму. Так що того, хто любить бігати, не спинить погода», - каже член клубу «Полісся UA» Юлія Шевчук.

 «Це неймовірне задоволення. Адреналін і усе, що люди можуть отримати від спорту. Це неймовірні відчуття. Тим більше краса та емоції від осіннього парку. Це теж ні з чим не порівняєш. Тобто, дощ не дощ, але ми будемо бігти. І як на мене, ця погода просто оптимальна для бігу», - впевнений організатор пробігу «Поліська осінь» Володимир Яковенко.

«З кожним роком все краще і краще. Уже будуть гарні медалі авторські від художника. Я думаю, що всі повеселяться. Головне, що дітки будуть брати участь. Можна сім'ями. Я теж буду з батьком бігти. Не скажу, що я дитина, але будемо бігти», - розповідає учасник пробігу Максим.

Нагадаємо, другий Космічний напівмарафон обійшовся бюджету Житомира у майже 600 тис. грн.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирі 10 вересня пройшов другий Космічний напівмарафон, присвячений Дню міста, і участь у ньому взяли  близько тисячі людей.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі