Місто

Рішення виконкому про проїзд у маршрутках Житомира за 4 гривні, яке почне діяти на наступному тижні

14 October 2017, 11:17

Вартість проїзду в маршрутках буде змінено на наступному тижні.

Про це ввечері 13 жовтня повідомив сайт Житомирської міської ради.

«На позачерговому засіданні виконавчого комітету було прийнято рішення «Про внесення змін та доповнення до рішення  виконавчого комітету міської ради від 16.05.2017 №456» щодо перевезень пільгових категорій населення в міських автобусних маршрутах загального користування у Житомирі. Дане рішення набуває чинності з моменту оприлюднення в друкованих засобах масової інформації,тобто вартість проїзду у маршрутках буде 4 грн. на наступному тижні. Про це додатково буде повідомлено на сайті міської ради», - інформує міська влада.

Як повідомляв Житомир.info, 16 травня цього року житомирський виконком проголосував за підвищення вартості проїзду в маршрутках до 5 гривень: перевізників зобов’язали підписати додаткові угоди про безкоштовне перевезення громадян 24 пільгових категорій, після чого мер Сергій Сухомлин підписав рішення виконкому про тариф у 5 грн в маршрутках. Нові тарифи почали діяти з 1 червня 2017 року.

11 жовтня на позачерговому засіданні виконком розглядав питання часового обмеженняперевезення пільговиків – з 10.00 до 16.00, але для прийняття рішення не вистачило голосів: «за» проголосували лише 11 членів виконкому при необхідному мінімумі в 13 голосів. Після цього.перевізники міських автобусних маршрутів вирішили самостійно обмежити безкоштовний проїзд пільговиків: 12 жовтня в маршрутках з’явилися листи з переліком восьми пільгових категорій, яких перевізники погоджуються возити без оплати. 13 жовтня міськвиконком знизив вартість проїзду в маршрутках Житомира з 5 грн до 4 грн, також рішенням виконкому в угоди з перевізниками будуть внесені доповнення: за власний кошт вони возитимуть безкоштовно і без обмежень вісім категорій пільговиків, а інші категорії матимуть право на безкоштовний проїзд з 10.00 до 16.00.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі