Влада

Наступного року влада Житомира хоче впорядкувати розміщення зовнішньої реклами у місті

19 October 2017, 16:19

Наступного року виконком міської ради збирається затвердити Правила розміщення зовнішньої реклами в м. Житомирі.

Такий пункт міститься в додатку до проекту рішення виконкому про затвердження плану діяльності виконавчих органів міської ради з підготовки проектів регуляторних актів на 2018 рік, який опублікований 19 жовтня на сайті міської ради.

З метою впорядкування діяльності виконавчих органів міської ради з підготовки регуляторних актів, що діють у сфері господарської діяльності, відповідно до статті 7 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», статті 27 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради вирішив затвердити план діяльності виконавчих органів міської ради з підготовки проектів регуляторних актів  на 2018 рік згідно з додатком», - зазначається у проекті рішення.

У додатку – план з двох пунктів: департамент бюджету та фінансів для врегулювання питання встановлення ставок місцевих податків має підготувати проект рішення сесії «Про внесення змін до рішення міської ради від 10.06.15 № 932 «Про місцеві податки і збори»; департамент містобудування та земельних відносин для регулювання діяльності у рекламній сфері та удосконалення порядку розміщення зовнішньої реклами у місті повинен розробити проект рішення міськвиконкому «Про затвердження Правил розміщення зовнішньої рек-лами в м. Житомирі».

Нагадаємо, діючі Правила розміщення зовнішньої реклами в Житомирі були затверджені рішенням міськвиконкому від 11.03.2010.

Як повідомляв Житомир.info, в грудні минулого року виконком затвердив Архітектурно-художню концепцію зовнішнього вигляду вулиць і територій міста Житомира.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі