Події

Він її душив, вона його вкусила: вуличний конфлікт у Житомирі закінчився у відділку

10 November 2017, 15:49

У Житомирі затримали громадянина, який напав на жінку і почав її душити.

Про це на своїй сторінці у Facebook 10 листопада повідомила патрульна поліція Житомира.

«9 листопада, близько 23-ї години, по спецлінії 102 отримали повідомлення: на вулиці Грушевського невідомий чоловік напав на жінку. Коли патрульні поліцейські прибули на виклик, заявниця розповіла полісменам, що до неї підійшов невідомий чоловік та почав душити. Аби звільнитись від зловмисника, вона вкусила його за руку, після чого останній побіг у напрямку вулиці Перемоги», - інформує поліція.

Патрульні розпочали пошуки нападника й за лічені хвилини затримали особу, яка що була схожою за описом. За даними полісменів, заявницю та правопорушника патрульні доставили до міського відділу поліції для встановлення всіх обставин події.

Речник управління патрульної поліції Житомира Ігор Іванюк повідомив Житомир.info, що  нападник – 26-річний житель села Глибочок Житомирського району.

У відділі комунікацій ГУНП в Житомирській області Житомир.info розповіли, що  повідомлення про конфлікт надійшло до поліції близько півночі.

«З пояснень обох сторін стало відомо, що чоловік і жінка раніше не були знайомі. На вулиці у них раптово виник словесний конфлікт, який закінчився ось таким чином», - пояснила заступник начальника відділу комунікацій ГУНП в Житомирській області Ольга Номерчук.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирі поліція шукає 28-річного грабіжника, який відбирав у дітей смартфони та зривав ланцюжки.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі