Влада

У Житомирі та області з’явиться 14 футбольних полів зі штучним покриттям, 2 з них на стадіоні «Спартак»

13 November 2017, 11:05

14 нових футбольних полів зі штучним покриттям побудують в об’єднаних громадах та містах Житомирської області за кошти державного та місцевого бюджетів. Загальний обсяг фінансування об’єктів складає 33 млн 366 тис. грн, з яких 10 млн 978,5 тис. грн. – кошти державного бюджету, 22 млн 387,5 тис. грн. – місцевих бюджетів.

Про це повідомляє прес-служба Житомирської ОДА.

«Майбутні футболісти матимуть сучасні поля. Ще 14 футбольних майданчиків зі штучним покриттям побудуємо невдовзі на Житомирщині за підтримки Мінрегіонбуду та Віце-прем'єр-міністра України Геннадія Зубка. На це залучили майже 11 мільйонів гривень із державного бюджету та спрямовуємо співфінансування із місцевих бюджетів», – повідомив Ігор Гундич.

Перелік футбольних полів затверджений наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ «Будівництво футбольних полів зі штучним покриттям в регіонах України».


«Нові футбольні майданчики зі штучним покриттям побудують у 9 об’єднаних громадах області – Червоненській, Ушомирській, Попільнянській, Станишівській, Високівській, Баранівській, Пулинській, Ємільчинській та Овруцькій ОТГ. По футбольному полю з’явиться в смт Озерне, м. Андрушівка, м. Чуднів, а також на стадіоні «Спартак» м. Житомир побудують 2 майданчики»,  – повідомляють у прес-службі ОДА.

Як повідомляв Житомир.info, 27 вересня у коментарі Житомир.info Матвій Хренов повідомив, що Житомир збирається отримати співфінансування на спортивні майданчики. 
Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі