Влада

Житомир хоче отримати співфінансування з держбюджету для будівництва футбольних полів

27 September 2017, 09:42

27 вересня 2017 року набирає чинності постанова Кабінету Міністрів України від 06.09.2017 № 714 «Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для будівництва футбольних полів із штучним покриттям у регіонах України».

Про це повідомляє прес-служба Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства.

«Відповідно до Порядку, бюджетні кошти спрямовуються на реалізацію проектів будівництва (нове будівництво, реконструкція, у тому числі виготовлення проектної документації) футбольних полів (майданчиків, стадіонів) із штучним покриттям у регіонах України, насамперед проектів, які передбачають співфінансування з місцевих бюджетів або інших джерел, не заборонених законодавством. Перелік об’єктів, що фінансуються за рахунок бюджетних коштів, формується Мінрегіоном за пропозиціями місцевих держадміністрацій та виконавчих комітетів місцевих рад, а також інших органів державної влади або державних підприємств (організацій, установ). До переліку об’єктів включаються об’єкти державної та комунальної власності, строк завершення будівельних робіт на яких не перевищує двох років», - йдеться у повідомленні.

Пропозиції щодо включення об’єкта до переліку об’єктів з відповідним обґрунтуванням подаються до Мінрегіону за підписом керівника органу місцевої виконавчої влади, виконавчого органу місцевої ради, іншого органу державної влади або державного підприємства (організації, установи). Пропозиції приймаються протягом 10 робочих днів з дня набрання чинності порядку – до 10 жовтня 2017 року.

Житомир планує долучитися до цієї програми і отримати співфінансування на спортивні майданчики. Про це в коментарі Житомир.info повідомив заступник мера Матвій Хренов.

«У нас є 9 проектів на спортивні майданчики, які були зроблені в 2016 році. Ми їх всі збираємося подавати до Мінрегіону. Крім того, будемо подавати проект реконструкції стадіону «Спартак», - сказав Матвій Хренов.

Як повідомляв Житомир.info, влада Житомира обіцяє розпочати реконструкцію стадіону «Спартак» восени цього року. 7 вересня опублікували на сайті електронних закупівель були опубліковані результати тендеру управління капітального будівництва міської ради з реконструкції стадіону «Спартак»: переможцем стала житомирська приватна ремонтно-будівельна фірма «Комунальник», яка збирається реконструювати стадіон за  23 млн 734 тис. грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі