Події

На трасі біля Житомира 24-річний водій Audi врізався в бетонні блоки, а в області 29-річний керманич Skoda в’їхав у дерево

15 April 2024, 13:41

Не розминулися з перешкодами: у Житомирському районі у ДТП травмовано чотирьох людей. Дорожньо-транспортні пригоди сталися 14 квітня у селищі Брусилові та селі Тетерівці. На місцях подій працювали слідчо-оперативні групи поліції.

Про це 15 квітня повідомляє Житомирське районне управління поліції.

«Близько 01:30 на вулиці Лесі Українки у селищі Брусилові автомобіль «Skoda», під керуванням 29-річного місцевого жителя, зіткнувся з деревом. Унаслідок ДТП тілесні ушкодження отримала 21-річна пасажирка легковика. Дівчина була доставлена до лікарні. А вже близько 17:30 автотроща сталася на 5 км автодороги Житомир — Чернівці у селі Тетерівці. Попередньо, водій автомобіля «Audi», 24-річний житомирянин, допустив зіткнення з бетонною конструкцією», - йдеться в повідомленні.

Як результат – травми отримали керманич та двоє пасажирів легковика, 24-річний і 23-річний жителі обласного центру. Всіх їх було доставлено у лікувальні заклади міста Житомира.

Нині слідчі поліції з’ясовують усі обставини подій у межах відкритих кримінальних проваджень. Попередня кваліфікація – ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

«Шановні водії! Закликаємо вас неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху. Обирайте безпечну швидкість та будьте вкрай уважними під час руху у темну пору доби», - наголошують правоохоронці.

Нагадаємо, 14 квітня на Звягельщині 22-річний водій Toyota Corolla з’їхав у кювет, де відбулося зіткнення з деревом. У ДТП загинув 27-річний пасажир, а керманич отримав травми.

Як повідомляв Житомир.info, 5 квітня 2024 року на околиці Житомира сталася дорожньо-транспортна пригода за участю кількох транспортних засобів. Внаслідок зіткнення Mercedes та вантажівки загинув 15-річний водій мопеда, а 14-річна житомирянка, пасажирка мопеда, потрапила до лікарні. Правоохоронці встановили, що водій був нетверезий та не мав права керувати автомобілем.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП дерево водій поліція аварія постраждалий бетон  
Матеріали по темі