Суспільство

Житомирский мэр получает меньше своих подчиненных?

27 January 2011, 09:09

Кожен другий керівник комунальних підприємств Житомира отримує більшу заробітну плату, ніж мер Володимир Дебой.

Про це на робочій нараді з керівниками житлових та комунальних підприємств Житомира заявив заступник міського голови Микола Боровець. На нараді йшлося, зокрема, про співбесіди з начальниками КВЖРЕПів та комунальних підприємств.

«Половина людей, що тут сидять, отримують більше, ніж міський голова, - сказав він, і додав: - Якщо ви як керівники комунальних підприємств зумієте продемонструвати, що ви господарі і вболіваєте (за роботу свого підприємства), думаєте, як зменшити затрати, то запевняю, що і в мене, і в міського голови вистачить совісті, щоб не звернути увагу на те, що ваша заробітна плата більша, ніж у міського голови».

Також Микола Боровець висловив намір висвітлити рівень заробітної плати всіх без винятку працівників комунальних підприємств міста у ЗМІ, оскільки закон дозволяє це з нового року:

«Результати наших співбесід будуть показані в засобах масової інформації. Ви знаєте, прийнятий закон, що представники (ЗМІ) можуть звернутися за інформацією, і всю заробітну плату ми надрукуємо, кожного працівника. І це буде. Хай наша громада знає, за які гроші вона найняла мене і вас на роботу», - додав він.

Говорячи про необхідність економії коштів на комунальних підприємствах, Микола Боровець повідомив, що у Житомирі є жеки, де працюють 3 бухгалтера:

«Це що, завод? Ці речі будете пояснювати на співбесідах. Бо ми повинні розуміти: якщо ми збираємо з людей гроші, то не повинні їх «проїдати».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі