Влада

У Житомирській обласній податковій службі новим головою призначено Сергія Шинкаренка

23 December 2011, 10:25

На засіданні голів регіональних податкових служб, що відбулося 7 грудня 2011 року головою державної податкової служби України Олександром Климентом було поставлене чітке завдання – «Всі заходи щодо реорганізації податкової служби та всі кадрові перестановки повинні бути завершені до кінця поточного року, адже цього вимагають вкрай напружені завдання на наступний 2012 бюджетний рік»

Про це повідомляє ДПА у Житомирській області

У зв’язку з цим, в усіх областях України відбуваються остаточні призначення посадових осіб в податкових органах.

22 грудня Директор Департаменту оподаткування юридичних осіб ДПС України Олексій Любченко представив податківцям Житомирщини голову державної податкової служби у Житомирській області Сергія Шинкаренка, який з жовтня поточного уже обіймає посаду голови комісії з реорганізації ДПА в області.

Шинкаренко С.В. у своєму виступі запевнив, що прикладе максимум зусиль для виконання напружених завдань, що стоять сьогодні перед податківцями Житомирської області, подякував колегам за своєчасне виконання завдань 11 місяців (за січень-листопад 2011 року до Зведеного бюджету податковою службою області було забезпечено надходжень 2,4 млрд.грн. у т.ч. до Державного – 1,1 млрд.грн., до місцевого – 1,3 млрд.грн.), зупинився на пріоритетах в роботі податківців Житомирщини та України в цілому на 2012 рік.

Запрошені, а серед перші особи Житомирської обласної державної адміністрації, обласної ради, Управління Служби безпеки України в Житомирській області, УМВС України в Житомирській області, прокурори Житомирської області, а також єпископ Олександр – намісник Свято-Георгіївського Городницького монастиря, в своїх виступах привітали головного податківця з призначення, побажали успіхів у виконанні поставлених завдань, запевнили у всілякій підтримці з боку державних структур, які вони представляють.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі