Влада

Янукович завадив міністру Присяжнюку поспілкуватися з владикою Никодимом і губернатором Рижуком у Житомирі

17 February 2012, 15:15

Ще до початку наради, щодо розвитку сільського господарства, міністр Микола Присяжнюк повідомив, що о 15 годині він має бути в кабінеті у Президента України. Через такий терміновий виклик Януковича, аграрному міністру довелося скоротити план перебування. Відмінено запис на обласному телебаченні, зустріч із владикою Никодимом та спілкування з губернатором Сергієм Рижуком, на яке було виділено майже годину часу із графіку міністра.

Все ж таки, під час свого виступу Аграрний міністр Микола Присяжню пообіцяв Житомирському губернатору Сергію Рижуку, що для десяти сільських господарств в області надасть у лізинг 10 ферм для вирощування худоби і свиней.

Про це міністр Агропромислового комплексу Микола Присяжнюк, сказав під час виступу на нараді "Про стан та перспективи розвитку агропромислового комплексу та сільських територій", яка проходила у Житомирі 17 лютого.

"Ми будемо розвивати сімейні ферми. Сергій Миколайович, я вам обіцяю, що десяти фермерським господарствам в області ми надамо у лізинг ферми для вирощування худоби і свиней", - сказав Присяжнюк.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі