Політика

Ірина Синявська готова написати заяву про дострокове складання повноважень

17 December 2007, 16:18

Голова обласної ради п’ятого скликання Ірина Синявська заявляє, що не збирається бути „маріонеткою” у руках тих політичних сил, для яких є не властивими поняття честі і гідності громадянина своєї країни.
    „Якщо хтось думає, що Синявська тримається за крісло, то хочу одразу заявити: якщо моя кандидатура заважає роботі ради, я готова скласти повноваження.
    Я відношусь до тієї категорії людей, які не дозволяють собою маніпулювати і працюють виключно в інтересах громади, навіть якщо така позиція іде врозріз намірам окремих політичних мужів.”
    Наріжним каменем для непорозумінь з представниками окремих політичних сил стала безпартійність Ірини Синявської, а відтак цілковите унеможливлення впливати на голову обласної ради партійною дисципліною.
    Нагадаємо, що рішенням чотирьох лідерів обласних партійних організацій, депутатам обласної ради цих фракцій заборонялося брати участь у другому пленарному засідання 12 сесії обласної ради, яка була призначена на 14.12.07.
    Така поведінка „четвірки” нібито викликана інформацією про те, що голова ради Ірина Синявська та голова ОДА Юрій Забела формують депутатську більшість у раді і фактично самостійно керують територією.
    Цікаво, що боротьба за вплив на область об’єднала „непримиренних” парламентських опонентів: БЮТ, НУНС, Партію Регіонів і Блок Литвина. Тим часом, рік область може закінчити без розгляду важливих комунальних та бюджетних питань. Хто поставить крапку?

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі