Політика

Сергій Пашинський: Дострокові вибори до Житомирської облради не на часі

17 December 2007, 18:37

Лідер БЮТ на Житомирщині народний депутат Сергій Пашинський впевнений, що в обласній раді просто потрібно навести порядок, питання про проведення дострокових виборів на часі не стоїть.

17 грудня голова Житомирської обласної ради Ірина Синявська заявила про готовність скласти свої повноваження, і звернутись до губернатора Житомирщини з проханням ініціювати через Верховну Раду дострокові вибори. Свою заяву вона мотивує тим, що рада перестала працювати: на засіданнях комісій немає кворуму, а 14 грудня депутати взагалі не прийшли на сесію.

В свою чергу в БЮТі вважають, що саме Синявська є причиною проблем у обласній раді. «Потрібно відзначити, що Синявська – політична авантюристка, яка на сьогодні вже нікого крім себе не представляє, - зазначає Сергій Пашинський, - вона розуміє, що найближчим часом її знімуть. Щойно до ради увійдуть нові депутати, замість тих, до яких була застосована процедура імперативного мандату, ми проведемо вибори нового обласного голови». Він також впевнений у відсутності необхідності проведення нових виборів: «Потрібно просто привести роботу обласної ради до вимог чинного законодавства».

Прес-служба Житомирського БЮТ

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі