Влада

Про вплив громадськості на кадрові призначення в Житомирській області

6 March 2012, 15:32

1 лютого 2012 року відбулися загальні збори громадської ради при облдержадміністрації. Під час зборів головою облдержадміністрації було запропоновано громадській раді долучитись  до реалізації державної кадрової політики. Крім того було наголошено, що на сьогоднішній день ще не призначено на посаду начальника екологічної інспекції у Житомирській області.

З цих питань громадською радаю було проведено підготовчу роботу та прийняте рішення на зборах правління.

Витяг з протоколу засідання громадської ради №3 від 29.02.2012року:

«Доповідачі: Мерімський Є.Л. Решетар Я.А.

Під час загальних зборів Рижук С.М. запропонував громадській раді допомогти владі з кадровими призначеннями та наголосив, що на сьогодні є вакантною посада начальника державної екологічної інспекції в Житомирській області. Тому ми опрацювали це питання та пропонуємо на заміщення вищесказаної вакантної посади кандидатуру Кондратюка О.П.

Висловлювались всі члени правління присутні на зборах.

Вирішили.

Оскільки громадська рада є лише консультативно-дорадчим  органом та не є суб’єктом визначення та призначення на вакантні посади в системі органів державної виконавчої влади, але має право на обов’язковий розгляд її пропозицій, вирішили підтримати кандидатуру Кондратюка О.П., щодо його включення до складу претендентів для призначення на посаду начальника державної екологічної інспекції в Житомирській області».

Для впровадження в життя ініціативи голови облдержадміністрації, щодо врахування думки громадськості підчас прийняття рішень стосовно формування та реалізації державної політики, зокрема кадрової політики, не має жодних перешкод, тому ми маємо надію, що це питання буде відпрацьовано та запропоновано форму врахування громадської думки.

Голова громадської ради при Житомирській облдержадміністрації О.Ф.Умінський

Довідка Житомир.info: Кондратюк Олександр Павлович народився 23 лютого 1965 р. в смт Червоноармійськ Житомирської області. У 1998 2010 рр. працював начальником Романівської районної екологічної інспекції, заступником начальника відділу державної екологічної інспекції в Житомирській області. З 2010 р. по даний час – приватний підприємець, сфера діяльності – надання юридичних консультаційних послуг. Депутат Романівської районної ради 2-х скликань.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі