Влада

Інформація про участь Віктора Развадовського у роботі депутатської комісії Житомирської облради

16 March 2012, 14:15

Інформаційне повідомлення інтернет-видання Житомир.інфо від 14 березня 2012 року про участь депутатів Житомирської обласної ради у роботі її постійних комісій не відповідає дійсності.

Зокрема, у ньому стверджується, що у 2011 році керівник фракції Всеукраїнської Чорнобильської Народної Партії «За добробут та соціальний захист народу» Віктор Развадовський не брав участі у жодному із 11 засідань комісії з питань бюджету та комунальної власності. Насправді, відповідно до даних виконавчого апарату обласної ради, у минулому році названа комісія збиралася лише 10 разів і наш депутат брав участь у її роботі. Наприклад, 27 грудня 2011 року. Дійсно, через ряд чинників, серед яких і політичний, депутати фракції ВЧНП «За добробут та соціальний захист народу» певний час не приймали участі у перших засіданнях постійних комісій обласної ради та голосуванні з обрання керівництва ради, про що інформували громадськість. Однак, це не дає нікому підстав свідомо чи з необережності некоректно використовувати матеріали поточного звіту голови ради.

Крім цього повідомляємо, що Віктор Развадовський, з вказаних вище причини, взяв участь у роботі 5 засідань постійної комісії з питань бюджету та комунальної власності обласної ради VI скликання, а також у всіх сесіях обласної ради, за виключенням однієї (внаслідок захворювання).

Прес-служба Житомирської обласної організації Всеукраїнської Чорнобильської Народної Партії «За добробут та соціальний захист народу»

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі