Економіка

В Житомирській області планують відновити роботу фабрики «Кварцсамоцвіти»

20 March 2012, 16:50

Основними завданнями на 2012 у промисловості Житомирської області є забезпечення зростання промислового виробництва, залучення інвестицій на технологічне переоснащення та модернізацію виробництв, будівництво нових промислових об’єктів та освоєння нових видів інноваційної продукції, створення нових робочих місць та підвищення рівня заробітної плати.

Про це Житомир.info повідомили у головному управлінні промисловості та розвитку інфраструктури облдержадміністрації.

У 2012 році планується ввести в експлуатацію ряд нових об’єктів, зокрема, комплекс по обслуговуванню і продажу сільськогосподарської техніки в с. Глибочиця Житомирського району, обсяг інвестицій становить 8 мільйонів гривень, планується створити біля 50 нових робочих місць.

У Брусилівському районі впроваджуються два інвестиційні проекти з обробки деревини та виготовлення будинків каркасного типу і реконструкція фабрики з виготовлення канцелярських виробів. Обсяг інвестицій становитиме понад 17, 5 млн. грн., планується створити 200 нових робочих місць.

На підприємстві з виробництва електротехнічних інсталяційних будівельних виробів ДП «Копос Колін» планується ввести в експлуатацію другу чергу заводу, вартість проекту становить 5 млн. євро.

У Новоград-Волинському планує вийти на проектну потужність деревообробне підприємство «Факро-ТЛ» з випуску дерев’яних вікон та сходів, на підприємстві створюється біля 250 нових робочих місць, обсяг інвестицій 2 млн. євро.

У Володарськ-Волинському районі планується відновлення виробничо-господарської діяльності на ПАТ «Кварцсамоцвіти» – проведення модернізації гранувальної фабрики потужністю 4 млн. грн. продукції в рік, зокрема ювелірного дорогоцінного та напівдорогоцінного каміння.

У Романівському районі ТОВ «Агромат» будується завод по виготовленню керамічної плитки та продукції з кераміки потужністю 15 тис. кв. метрів у місяць, планується створити понад 50 нових робочих місць.

Завершується будівництво та введення в експлуатацію щебеневих заводів у Черняхівському районі «Граніт-резерв» потужністю 1000,0 тис. тонн, у Ємільчинському районі «Об’єднана гірничо-видобувна кампанія» потужністю 700 тис. тонн, у Любарському районі ТОВ «Кутищанський кар’єр» потужністю 600 тисяч тонн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі