Влада

В Житомире открылась сессия облсовета: зарегистрировались 100 депутатов

22 March 2012, 11:21

22 марта, в 10 часов, открылась 9 сессия Житомирского областного совета. На сессию прибыли 100 депутатов из 112(ПР - 37, Батьківщина - 22, Народна Партія - 14, Фронт Змін - 6, КПУ - 6, ВЧНП - 6, Сильна Україна - 4, позафракційні - 4). Перед началом сессии новоизбранному депутату Дмитрию Кропачову вручили удостоверение и депутатский значок.

Уже избран секретариат сессии и принята повестка дня. Депутаты преступили к рассмотрению вопросов. 9 сессия областного совета рассмотрит более 34 вопросов.

Кстати, с сегодняшнего дня в сессионном зале Житомирского областного совета работает беспроводное подключение Интернета. Название подключения - ZOR.

На повестке следующие вопросы:

1. Повідомлення Житомирської обласної виборчої  комісії  про результати виборів депутата обласної ради в одномандатному  мажоритарному виборчому окрузі  № 41.

2. Звіт голови облдержадміністрації про виконання Програми  економічного і соціального розвитку Житомирської області на 2011 рік.

3. Про затвердження звіту про виконання обласного бюджету за 2011 рік.

4.Про внесення змін до обласного бюджету на 2012 рік.

5. Про затвердження розпоряджень голови обласної державної адміністрації.

6. Про регіональну програму інформатизації «Електронна Житомирщина» на 2012 – 2015 роки»

7. Про внесення змін до Регіональної програми підвищення енергоефективності на 2010 - 2014 роки.

8. Про внесення змін до Програми розвитку агропромислового комплексу Житомирської області на 2011-2015 роки.

9. Про внесення змін до Програми забезпечення відкритості в діяльності обласної державної адміністрації, обласної ради та розвитку інформаційної сфери області на 2010-2012 роки.

10. Про внесення змін до комплексної довгострокової програми розвитку земельних відносин та охорони земель в Житомирській області на 2007-2015 роки.

11. Про внесення змін до Програми економічного і соціального розвитку Житомирської області на 2012 рік.

12. Питання комунальної власності.

12.1. Про призначення директора комунального підприємства „Житомирський обласний виробничо-технічний центр стандартизації, метрології та якості продукції” Житомирської обласної ради

12.2.  Про призначення директора комунального підприємства „Обласний фонд підтримки індивідуального житлового будівництва на селі” Житомирської обласної ради

12.3. Про переукладення контракту з Ростовою Н.М.

12.4. Про переукладення контракту з Рудовським О.В.

12.5. Про призначення начальника комунального підприємства „Житомирське обласне міжміське бюро технічної інвентаризації” Житомирської обласної ради.

12.6.  Про призначення директора комунального підприємства „Обласний лікувально-оздоровчий реабілітаційний центр „Полісся” Житомирської обласної ради.

12.7. Про встановлення орендної плати бюджетним установам.

12.8. Про внесення змін до Програми підтримки та розвитку об’єктів спільної власності територіальних громад області на 2011 – 2012 роки.

12.9. Про внесення змін до рішення обласної ради від 17.03.11 № 95 «Про делегування повноважень по оперативному управлінню об’єктами спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області», зі змінами та доповненнями.

12.10. Про зміну назви та затвердження Положення про комунальну установу «Обласний центр соціально-психологічної реабілітації дітей «Сонячний дім» Житомирської обласної ради.

12.11. Про зміну назв та погодження статутів шкіл-інтернатів, що перебувають у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст області.

12.12. Про списання основних засобів із балансів установ та підприємств, що перебувають у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст області.

12.13. Про списання медичного обладнання із балансів установ, що перебувають у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст області.

12.14. Про затвердження розпоряджень голови обласної ради.

12.15. Про надання дозволу на застосування коефіцієнта 0,7 до орендної плати.

12.16. Про зміну розміру орендної плати.

12.17. Про встановлення орендної плати комунальному підприємству “Облархпроект” Житомирської обласної ради.

12.18. Про внесення змін у додаток до рішення обласної ради від 17.05.11 № 195 “Про приватизацію об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області”.

12.19. Про обмін приміщень у будівлі за адресою: м. Житомир, вул. Вокзальна, 10.

12.20. Про списання житлового будинку.

12.21. Про передачу 16-квартирного житлового будинку за адресою: м. Коростень, вул. Чолівська, 14, у комунальну власність територіальної громади міста Коростеня.

12.22. Про приватизацію єдиного майнового комплексу комунального підприємства “Агромолтранс” Житомирської обласної ради, що знаходиться за адресою: м. Житомир, пров. 1-й Іподромний, 15а.

12.23. Про внесення та затвердження змін до Статуту Житомирської обласної дитячо-юнацької спортивної школи інвалідів Житомирської обласної ради.

12.24. Про списання комбайнів із балансу комунального підприємства «Тетерів-Агро» Житомирської обласної ради.

12.25. Про зміну назви та затвердження Положення про комунальну установу «Обласний спеціальний будинок-інтернат» Житомирської обласної ради.

12.26. Про надання погодження ТОВ «Житомирський міський інформаційний центр – телемережа» на проведення поліпшення орендованого приміщення на майдані Соборному, 3/2, у м. Житомирі

13. Про надання погодження щодо отримання  спеціальних дозволів  на користування надрами

13.1. Про надання погодження ПП „Кванта-ЛЧ” щодо отримання спеціального дозволу на користування надрами.

13.2.  Про надання погодження ПДРГП „Північгеологія” щодо отримання спеціального дозволу на користування надрами.

13.3. Про надання погодження приватному акціонерному товариству «Пинязевицький кар’єр» щодо отримання спеціального дозволу на користування надрами.

13.4. Про надання погодження товариству з обмеженою відповідальністю «П’ятирічанка» щодо отримання спеціального дозволу на користування надрами.

13.5. Про надання погодження публічному акціонерному товариству ”Національна акціонерна компанія ”Надра України“ отримання спеціальних дозволів на користування надрами.

13.6. Про внесення змін до рішення обласної ради від 17.05.11 № 211 „Про перелік документів для надання погоджень щодо тримання спеціальних дозволів на користування надрами”.

14. Про надання гірничих відводів

14.1. Про надання гірничого відводу колективному підприємству „Овручбудсервіс”.

14.2. Про надання гірничого відводу товариству з обмеженою відповідальністю „ПРЕТОР”.

14.3. Про внесення змін до рішення обласної ради від 17.05.11 № 212 „Про перелік документів, які мають бути в проектах гірничих відводів».

15. Про надання у користування мисливських угідь

15.1. Про надання у користування мисливських угідь громадській організації мисливсько-рибальський клуб ”Цвіляни”.

15.2.Про надання у користування мисливських угідь Житомирському обласному мисливсько-рибальському клубу ”ФАУНА”.

15.3.Про додаткове надання у користування мисливських угідь Новоград-Волинському міськрайонному товариству мисливців і рибалок „Сокіл”.

15.4. Про надання у користування мисливських угідь Народицькій районній організації ”Мисливсько-рибальський клуб ” Полісся”.

15.5.Про припинення права користування та надання мисливських угідь спеціалізованому мисливському господарству „Лісомир”.

15.6. Про надання у користування мисливських угідь Житомирській обласній громадській організації ”МИСЛИВСЬКЕ ТОВАРИСТВО КОРСАР КОМ”.

15.7. Про надання у користування мисливських угідь товариству з обмеженою відповідальністю ”Квінта плюс Компані”.

15.8. Про додаткове надання у користування мисливських угідь ДП «Житомирський військовий лісгосп».

15.9. Про надання у користування мисливських угідь громадській організації ”Мисливсько-рибальський клуб ”Артеміда”.

16. Про напрями і обсяги фінансування дорожнього господарства області на 2012 рік

17. Про Житомирську обласну краєзнавчу премію.

18.  Про розробку проектно-кошторисної документації на встановлення пам’ятника Кременицькому В.О.

19. Про затвердження розпорядження голови облдержадміністрації від 01.11.11 № 375.

20. Про стипендії обласної ради народним художникам України.

21. Про внесення змін до Регламенту роботи обласної ради VІ скликання.

22. Про внесення змін до рішення обласної ради від 17.11.10 №10 «Про обрання складу постійних комісій».

23. Про  приведення існуючого поділу лісів у відповідність до Порядку поділу лісів на категорії та виділення особливо захисних лісових ділянок по дочірньому підприємству „Новоград-Волинський лісгосп АПК”...

24.Про погодження лімітів на використання лісових ресурсів при здійсненні побічних лісових користувань і заготівлі другорядних лісових матеріалів на 2012 рік по підприємствах Житомирського обласного управління лісового та мисливського господарства.

25.Про затвердження кошторису витрат обласного фонду охорони навколишнього природного середовища на 2012 рік.

26.Про створення нових та уточнення площі існуючого об’єкта природно-заповідного фонду місцевого значення.

27. Про розподіл використання коштів, що надходять у порядку  відшкодування втрат  сільськогосподарського  та лісогосподарського виробництва на 2012 рік.

28.Про затвердження Тимчасового положення про надання в оренду нерозподілених (невитребуваних) земельних ділянок власників земельних часток (паїв) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, особистого селянського господарства, що входять ...

29.Про зміни та встановлення меж населених пунктів Овруцького району.

30.Про зняття з контролю рішень обласної ради.

31.Про присудження Премії Верховної Ради України Закусило Л.В.

32.Про нагородження Почесною грамотою Верховної Ради України Бардука М.М.

33. Інформація про результати розгляду запитів, внесених депутатами обласної ради  на восьмій сесії обласної ради шостого скликання.

34. Інформація про результати розгляду звернень депутатів обласної ради до Президента України Януковича В.Ф., Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі