Влада

Житомирський губернатор Рижук після прогулянки Хлібною вирішив торговців лишити, а машини прибрати

27 March 2012, 14:14

27 березня в Житомирі відбулася нарада з благоустрою та озеленення населених пунктів області за участю голів райдержадміністрацій, голів райрад та начальників облуправлінь.

Під час вступного слова на нараді губернатор Житомирської  області Сергій Рижук закликав не виганяти торговців з вулиці Хлібної в Житомирі.

«Пенсіонери там торгують: хтось цвяхом, хтось гайкою, мишоловками. І я там купував мишоловку і наковальню косу клепати. Тобто там цікаво ходити, по цих вуличках радянського часу. В Житомирі добру справу започаткували, що захотіли навести там порядок. Але замість того, щоб впорядкувати, сказали «забирайтесь звідти». Якби японці побачили скільки у нас місця на Хлібній, то вони там ще один базар організували б.

Якщо базар там традиційно - він там має бути. Я виїду туди не раз, поможу, в кінці-кінців можна подвинути той автопарк. Люди стоять там і в спеку і в холод, вони ж не просять в нас збільшення пенсії, вони ж самі заробляють. Вони золоті, їх обцілувати хочеться за те, що розуміють чиновника. Так давайте створимо їм там умови: поставимо кілька стовпців і зробимо пластиковий козирок. І хай вони й далі там стоять, чи дати їм поряд інше місце», - сказав Сергій Рижук

Сьогодні в 11.00 Сергій Рижук разом із заступником Ярославом Долгих поспілкувалися з торговцями на їх робочих місцях.

Фото Катерини Тарановської

Як повідомляв Житомир.info, Сергій Рижук попросив мера Житомира Володимира Дебоя не чіпати торговців з Хлібної до Паски.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі