Влада

Депутати вимагають виплатити зарплати працівникам ТТУ за дні вимушеного простою та забезпечити безкоштовний проїзд дільничним лікарям

30 March 2012, 16:43

Про вимогу фракції «Фронт Змін» оплатити працівникам Житомирського ТТУ дні вимушеного простою у грудні 2011 року та прискорити вирішення питання забезпечення дільничних лікарів безкоштовним проїздом заявив у ході чергової сесії Житомирської міської ради голова фракції «Фронт Змін» Володимир Михалець. 

«На сесії ми подали проект рішення міськради щодо виплати за дні вимушеного простою заробітної плати працівникам ТТУ, яку не всі люди отримали. Проте, провладні депутати відмовились навіть вносити проект рішення до порядку денного. Хоча, є Меморандум, підписаний 23 грудня 2011 року  ініціативною групою працівників ТТУ з однієї сторони, керівництвом ТТУ та першим заступником міського голови Галини Семенець з іншої. Відповідно до зобов’язань,  прописаних у Меморандумі, передбачено оплату працівникам  за дні вимушеного простою, так як припинення роботи  підприємством у грудні було  викликано заборгованістю по виплаті заробітної плати», - говорить Володимир Михалець. 

Також, в ході сесії голова фракції передав запит від депутата «Фронту Змін» Нелі Ковалюк щодо вирішення питання відшкодування лікарям дільничної мережі, які не забезпечені транспортом, проїзду у місцевому транспорті  на виклики та коштів на ліфтові картки. Ще у лютому для покриття цих витрат  депутати від «Фронту Змін» ініціювали відмову від пільг на безкоштовний проїзд депутатами міської ради. 

Крім того фракція «Фронт Змін», за зверненнями житомирян, вимагає від міської влади прозвітувати: чому соціально-незахищеним громадянам не виплачують одноразові соціальні допомоги, передбачені чинним законодавством.

Прес-служба обласної організації політичної партії "Фронт Змін".

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі