Влада

Влада Житомира відзначила єпископа Никодима за «утвердження авторитету Української православної церкви»

3 April 2012, 13:20

Після заяви депутатів на сесії Житомирської міської ради щодо публікацій розпоряджень мера на офіційному сайті в розділі «Розпорядження міського голови» з’явилися нові документи.

До опублікованих з початку 2012 року 10 розпоряджень мера додалося ще чотири, які стосуються нагородження.

Зокрема, в розпорядженні мера від 19.03.2012 «Про нагородження Грамотою виконавчого комітету Житомирської міської ради» йдеться про Подяку виконавчого комітету Житомирської міської ради Святкіну Михайлу  Івановичу - голові ревізійної комісії міської ради ветеранів. За активну участь у ветеранській роботі, патріотичному вихованні підростаючого покоління та з нагоди  ювілею – 75-річчя від дня народження крім Подяки ветеран також отримав грошову винагороду в розмірі 100 грн.

До 100-річного ювілею житомирянці Д’яченко Юзефі Францівні вручили вітальну адресу та квіти.

А ось єпископ Житомирський і Новоград-Волинський Никодим «за вагомий особистий внесок у служіння громаді м.Житомира, утвердження авторитету Української православної церкви та з нагоди ювілею – 40-річчя від дня народження» отримав, крім вітальної адреси та квітів, цінний подарунок вартістю 250 грн.

Почесний громадянин міста Едуард Домінікович Слівінський за активну громадську діяльність, вагомий особистий внесок у розбудову м.Житомира та з нагоди дня народження отримав від міської влади вітальну адресу, квіти та 250 грн. грошової винагороди.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі