Суспільство

У Житомирі молодіжні осередки політичних та громадських організацій створили рух \"Вставай\"

5 April 2012, 16:26

У Житомирі молодіжні осередки політичних та громадських організацій "Фронту Змін", "Батьківщини" та "Свободи" обєдналися у молодіжний рух "Вставай", аби відстоювати права молоді.

Активісти кажуть, що хочуть активізувати молодих людей та пробудити їх свідомість, відстоювати їх права та свободи молоді, контролювати виконання обіцянок влади перед молоддю.

5 квітня, у скверику на вулиці Великій Бердичівській молодіжний рух "Вставай", розклавши намет, продемонстрував, яке житло теперішня молодь може себі дозволити.

"Ми зібралися аби продемонструвати ті вимоги, які ми ставимо перед нинішньою і майбутньою владою. Ми звертаємо увагу на соціальне житло, яке влада обіцяє надати молоді. Зараз, єдине, що може собі дозволити молода сім\'я - хиба що намет", - каже одна із активісток Ольга Фаріон.

Молоді люди кажуть, що їхніми головними вимогами до влади є доступне соціальне житло, гарантоване перше робоче місце, високий рівень освіти, відстоювання прав та свобод молоді, виконання передвиборчих обіцянок та відповідальності.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі