Влада

Голова обласної ради Ірина Синявська відвідала хрещеника

20 December 2007, 17:00

У Максимка немає рідних батьків, однак, з’явились хрещені. Ними стали голова Обласної ради Ірина Синявська та перший заступник голови обласної податкової адміністрації Микола Горбатюк, – повідомляє прес-служба облради.

За невідомими нам причинами доля обминула цих діточок, тому ми маємо, принаймні, компенсувати це комфортом і увагою, вважає голова обласної ради.

Минулоріч голова обласної ради Ірина Синявська охрестила на Миколая однорічного Максимка – вихованця Новоград-Волинського спеціалізованого будинку дитини і пообіцяла до віку дбати про хрещеника. У цьому спеціалізованому закладі виховуються дітки з вадами фізичного і розумового розвитку. На жаль таких дітей часто зрікаються і рідко всиновлюють. Проте благодійників у будинку дитини чимало.

Обласна рада щорічно виділяє сотні гривень для будівництва, ремонту та оснащення приміщень цього спеціалізованого закладу. За рахунок спонсорських коштів вдалося збудувати банно-пральний комплекс. А обласна податкова адміністрація офіційно взяла шефство над будинком дитини.

На початку зустрічі з хрещеними Максимко плакав і нервувався. Але за деякий час заспокоївся і навіть приміряв блискучий карнавальний костюм мушкетера. Діти швидко відчувають любов і добро і не розуміють зради.Тільки от всиновлюють таких дітей не часто. За цей рік всиновили лише одного.

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі