Політика

Арсеній Яценюк презентував у Житомирі та Червоноармійську програму об’єднаної опозиції

14 May 2012, 18:14

14 травня лідер «Фронту Змін» Арсеній Яценюк відвідав Житомирську область.

В рамках свого візиту народний депутат зустрівся з житомирянами, щоб презентувати нову програму змін в Україні, з якою об’єднана опозиція планує йти на наступні вибори до Верховної Ради.

Арсеній Яценюк зазначив, що основні пункти нової програми стосуються реформування пенсійної системи, обґрунтованого зростання розмірів мінімальної заробітної плати та прожиткового мінімуму, боротьби з корупцією та тіньовою економікою, запровадження державного медичного страхування та підтримки освіти. 

«Де взяти гроші на соціальні програми? Усе просто. Ми залишимо рівень видатків на утримання депутатів та апарату влади на рівні 2009 року, тобто скоротимо їх розмір вдвічі», - повідомив Арсеній Яценюк.

На зустріч з лідером «Фронту Змін» прийшло більше півтисячі житомирян, які мали нагоду не лише почути про наміри опозиційних сил з перших вуст, а й отримати відповіді на свої запитання.

Після спілкування з житомирянами Арсеній Яценюк відправився до Червоноармійська, де його вже чекав переповнений зал місцевих жителів.

В Червоноармійську лідер «Фронту Змін» представив Віталія Француза, як кандидата від об’єднаної опозиції, який буде балотуватися до Верховної Ради по мажоритарному округу №65 (з центром в Новограді-Волинському).

Під час візиту Арсенія Яценюка до Червоноармійська місцевими жителями найчастіше піднімалися земельні питання.

«Фронт Змін» наполягає на тому, що, перш за все, повинна бути проведена чітка інвентаризація земель і лише після цього можна буде знімати мораторій на їх продаж. При цьому саме держава має визначити мінімальну вартість землі», - зазначив Арсеній Яценюк. 

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі