Влада

Заступник мера Житомира Боровець розказав про «недопрацювання в своїй роботі» під час опалювального сезону

17 May 2012, 14:01

17 травня в Житомирі відбулось засідання виконавчого комітету міської ради.

Розпочалось засідання з обговорення питання про підсумки роботи міського господарства в осінньо-зимовий період 2011-2012 років та завдання з підготовки міського господарства до осінньо-зимового періоду 2012-2013 років.

Заступник мера Житомира Микола Боровець повідомив про те, що місто вже готується до наступного осінньо-зимового періоду.

За словами заступника мера, великі морози, снігопади та проблеми в фінансуванні не завадили комунальному господарству якісно та вчасно проводити свою роботу.

«Ми розпочинали 2011 рік з великими фінансовими проблемами: була заборгованість по зарплаті в комунальних підприємствах, по кредитам (4 млн.) В той же час, провівши величезний об’єм робіт по підготовці до зими, на які використали майже 15 млн. грн., врешті решт, закінчили роботу з прибутком в 2,5 млн. грн.», - зазначив Микола Боровець.

На підготовку до зими тільки підприємством Житомиртеплокомуненерго було використано 10,6 млн. грн.: відремонтовано 6 км теплотраси, відремонтовані всі 81 теплові пункти, зроблено хімічну промивку 10 котлів , відремонтовано і встановлено котли по вулицях Гоголівській та Лисенка, замінено 31 насос на сучасні енергозберігаючі, замінена автоматика в 6 котлах.

«Разом з тим, хотілось нагадати і про недопрацювання в своїй роботі. В самому початку опалювального сезону ми мали порив по вул. 1 Травня, пізніше відбулась серйозна аварія під час сильних морозів на водопроводі - розморозилась засувка. Є недоліки і в роботі мережі зливової каналізації, де за осінньо-зимовий період відбулося 124 пориви. Мусимо визнати, що з цим ми не справилися. Ще одне важливе питання стосується прибирання міста від снігу. Тут ми забезпечили безперебійну роботу техніки, однак не подбали про належне прибирання зупинок громадського транспорту»,- повідомив Микола Боровець.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі