Влада

Янукович викликав на килим помаранчевих губернаторів

8 February 2007, 10:49

Прем’єр-міністр Віктор Янукович провів робочі зустрічі з головами Запорізької, Житомирської та Сумської обласних державних адміністрацій. Відповідно: Євгеном Червоненком, Юрієм Павленком та Павлом Качуром. Про це повідомляє прес-служба Кабміну.

Червоненко, як свідчить прес-служба, похвалився, що приріст обсягів виробництва у промисловості Запорізької області за підсумками 2006 року склав 9,5 %, що в 2,5 рази вище, ніж за урядування помаранчевих прем’єрів. Він також запевнив Януковича, що облдержадміністрація тримає на постійному контролі стан розрахунків за спожиті енергоносії та житлово-комунальні послуги.

Юрій Павленко обговорив з Віктором Януковичем майбутню угоду між Кабінетом Міністрів, Житомирською обласною державною адміністрацією та обласною радою. Прем’єр пояснив губернатору Житомирщини що документ має сприяти вирішенню основних проблем розвитку області через узгоджену довгострокову політику як на центральному, так і на регіональному рівнях. За ідеєю Януковича, угода повинна стати запорукою розвитку промисловості та інфраструктури в регіоні, залученню інвестицій. Очікується, що всі біди житомирців зникнуть у 2008 році, коли цей документ запрацює.

Голова Сумської облдержадміністрації Павло Качур доповів Прем’єр-міністрові про соціально-економічну ситуацію в регіоні, План дій на 2007 рік та Стратегію розвитку Сумщини на середньострокову перспективу.

Єдине, чого не повідомляє прес-служба, - чому саме цих губернаторів обрав Віктор Федорович для розмови.

http://oglyadach.com

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі