Влада

Нові плани влади: покласти гранітну плитку на майдані Корольова в Житомирі

29 May 2012, 12:24

З самого ранку 29 травня губернатор Сергій Рижук та мер Житомира Володимир Дебой ходили по майдану Корольова. Як повідомляє прес-служба Житомирської мерії, це була робоча нарада, під час якої обговорювались питання благоустрою міста, а зокрема – реконструкція майдану ім. С. П. Корольова та приведення його до сучасного вигляду.

За словами Володимира Дебоя, благоустрій майдану передбачає заміну нинішнього зношеного тротуарного покриття навколо пам\'ятника С.П. Корольова на гранітне, а також озеленення території.

Сьогодні майдан ім. С.П. Корольова – центральна частина міста, це одна із візитівок Житомира, стан та вигляд якої не оновлювався упродовж десятків років. Нині майдан потребує серйозної роботи по благоустрою території. Адже тут пам\'ятник Сергія Корольова – нашого земляка, визначного авіаконструктора, яким пишається не лише наше місто, держава, а й увесь світ.

Володимир Дебой впевнений, що після реконструкції майдан матиме сучасний гарний вигляд, радуватиме око житомирян та показуватиме багатство Житомирщини як гранітного краю.

Розпочати благоустрій та  реконструкцію майдану планують вже у липні цього року.

Як повідомляв Житомир.info, саме на майдані Корольова губернатора області та мера Житомира перестріли вуличні торговці. 

Фото прес-служби Житомирської мерії

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі