Місто

Міськвиконком проводить перереєстрацію житомирян, які перебувають на квартирному обліку

8 June 2012, 10:09

На офіційному сайті Житомирської мерії опублікована інформація про те, що міськвиконком проводить перереєстрацію громадян, які перебувають на квартирному обліку.

На виконання постанови від 11 березня 2011р. № 238 «Про Єдиний державний реєстр громадян, які потребують поліпшення житлових умов», відділ по обліку та розподілу жилої площі міської ради проводить перереєстрацію громадян, які перебувають на квартирному обліку у міськвиконкомі з метою формування Єдиного державного реєстру громадян, які потребують поліпшення житлових умов.

Для перереєстрації громадянам необхідно звернутись у відділ (каб. 111, тел. 48-12-23, 48-11-88; графік прийому: вівторок, четвер 14.00 – 18.00; середа 09.00 – 13.00), з наступними документами:

1. Довідка про склад сім’ї та реєстрацію ( розгорнута форма № 3), яку надає КВЖРЕП громадянам при пред’явленні домової книги.

2. Довідка бюро технічної інвентаризації про наявність/відсутність власності у м. Житомирі, яка видається громадянам на підставі письмової заяви та пред’явлені квитанції про сплату за видачу довідки (на всіх членів сім’ї, хто перебуває на квартирному обліку).

3. Копія паспорту та ідентифікаційного номера (на всіх членів сім’ї, хто перебуває на квартирному обліку).

4. Довідка з місця роботи (на всіх членів сім’ї, хто перебуває на квартирному обліку).

5. Викопіювання плану приміщення або копія технічного паспорта житлового приміщення, договір найму.

6. Документ, що підтверджує пільгу черговика.

«Громадяни, які не перереєструються будуть виключені з черги», - попереджає начальник відділу по обліку та розподілу жилої площі міської ради Н.І.Кухнюк.

Про строки проведення перереєстрації сайт мерії не повідомляє. Мабуть чиновникам подобається створювати ажіотаж та штовханину у владних коридорах на майдані Королева, 4/2.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі