Місто

Юні футболісти стали першими відвідувачами житомирської фан-зони до Євро-2012

8 June 2012, 20:57

8 червня у Житомирі, біля ТРЦ «Глобал UA», відбулося офіційне відкриття зони гостинності для футбольних уболівальників на період Євро-2012.

Першими відвідувачами фан-зони стали юні житомирські футболісти. Після параду команд, кращі футболісти продемонстрували свою майстерність набивати м’яч. Переможцем стала команда «Спартак», яка отримала у подарунок футбольний м’яч.

«В Україні сьогодні розпочинається велике футбольне свято, видовищне дійство і Житомир не залишився осторонь цього. Для вболівальників створено можливості для перегляду футбольних матчів», - зазначив у вітальному слові на відкритті зони гостинності заступник мера Житомира Олександр Бочковський.

Під час брифінгу Бочковський повідомив журналістів, що безкоштовна фан-зона створена за рахунок спонсорських коштів при організаційній підтримці виконавчих органів міської ради. Зона гостинності може вмістити 3-5 тисяч уболівальників. Крім того, за парканом зони розташовували свої майданчики різні заклади харчування, де за столиками теж можна переглядами футбольні матчі, які транслюватимуться на величезному екрані. Подбали організатори і про інші потреби уболівальників: біля фан-зони розташовані шість біотуалетів. А поруч зі сценою є палатка, де під час роботи зони гостинності чергує лікар.

У день відкриття зони гостинності вболівальники побачать два матчі групи «А»: Польща-Греція та Росія-Чехія. До речі, Олександр Бочковський сказав, що буде вболівати за поляків, які разом з українцями приймають Євро-2012.

Нагадаємо, що фан-зона ТРЦ «Глобал UA» працюватиме щоденно, з 8 червня по 1 липня. Про графік роботи можна дізнатися тут.

Управління по зв’язкам з громадськістю Жито мирської міської ради повідомляє, що у зв’язку із облаштуванням фан-зони для зручності громадян у період з 8 червня по 1 липня 2012 року роботу міських автобусних маршрутів №№2, 9, 10, 11, 19, 25, 26, 37, 40, 53/53-А, 58 продовжено до 2 години ночі.

 

 

 

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі