Спорт

Репортаж житомирського журналіста Славка Ратинського: футбольні фанати та фан-зона у Вроцлаві

10 June 2012, 17:15

Журналіст Житомир.info В’ячеслав Ратинський готується до висвітлення групового матчу Євро-2012 Італія-Іспанія у польському Гданську. А для читачів – враження та фото футбольних фанатів і фан-зони у Вроцлаві.

«Сьогодні, 10 червня, я у Гданську і за три години маю «мега матч титанів» - Італія-Іспанія. І навіть не знаю, що від нього чекати, бо цьогорічний чемпіонат показує, що передбачити щось нереально, як, наприклад, у випадку Данії і Голландії. Всі були впевнені, що датчани не мають шансів проти віце-чемпіонів світу-2010. Як виявилось все не так просто.

Або «унилый» матч Германії та Португалії. Зрозуміло, що на полі гравців 22, а виграють німці, але ж не так... 1:0, ну що це за рахунок?

Вчора цілий день провів у центрі Вроцлава. До речі, прекрасне місто! Тому покажу фотографії з фан-зони у Вроцлаві, бо там дивився вищезгадані матчі.

Зараз я знаходжуся у прес центрі гданського стадіону. Тут купа фоторепортерів, які носяться відразу з чотирма фотоапаратами на шиї:) Монстри!

Знаєте, мушу сказати, що дуже радий, що беру участь у такому заході - світового масштабу. Дуже цікаво спостерігати за всією організацією, за роботою іноземних колег, персоналу стадіонів, роботою прес-центрів, фан-зон і т.д. Отже, я отримав путівку, яка для мене дуже цінна і приносить задоволення, радість і багато досвіду.

Завтра обіцяю показати репортаж з матчу Італія-Іспанія.

Дякую всім, хто мене підтримує і пам'ятає! До зустрічі, ваш Ратинський!», - пише Славко  у своєму блозі на Житомир.info.

Фоторепортаж Ратинського про матч Росія-Чехія дивіться тут.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі