Влада

Чергова сесія Житомирської міської ради знову розгляне питання про автомобіль мера

11 June 2012, 16:14

 21 червня  2012 року о 10  годині в залі засідань міської ради відбудеться п’ятнадцята  сесія Житомирської міської ради  шостого скликання  

Перелік питань, які буде розглядати сесія міськради, розміщено на сайті Житомирської мерії

На розгляд ради будуть винесені такі питання:

1. Про внесення змін до рішення  міської ради від 29.12.11 № 271 «Про міський бюджет на 2012 рік».

2. Про внесення змін та доповнень до рішення міської ради від 09.02.12 №282 “Про затвердження Програми економічного і соціального розвитку міста Житомира на 2012 рік”.

3. Про збільшення розміру статутного фонду комунального підприємства, «Електричних мереж зовнішнього освітлення «Міськсвітло» Житомирської міської ради, внесення змін до його Статуту.

4. Про внесення змін у Програму розвитку, утримання та інженерного забезпечення комунальної сфери міста Житомира “Впорядковане, привабливе, чисте місто” на 2010-2012 роки”, затверджену рішенням міської ради від 02.03.10 № 1166.

5. Про прийняття у комунальну власність територіальної громади міста Житомира автомобіля.

6. Про затвердження проекту "Підвищення безпеки руху на нерегульованих пішохідних переходах міста Житомира шляхом впровадження інноваційних рішень.

7. Про приєднання до Європейської ініціативи «Угода мерів».

8. Про внесення доповнень до рішення міської ради від 09.02.12 № 298 “Про встановлення пільг та пільгових орендних ставок по орендній платі на 2012 рік ”.

9. Про затвердження статуту комунального підприємства “Агентство з управління майном” Житомирської міської ради у новій редакції.

10.  Про затвердження Положень про управління містобудування, архітектури та дизайну міського середовища Житомирської міської ради та Службу містобудівного кадастру управління.

11. Про продаж земельних ділянок несільськогосподарського призначення в м. Житомирі, на яких розміщені об’єкти нерухомого майна заявників.

12. Про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок несільськогосподарського призначення в м. Житомирі.

13.  Про надання дозволу громадянам на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо складання документів, що посвідчують право на земельну ділянку.

14. Про проведення земельних торгів у формі аукціону в м. Житомирі.

15. Про поновлення договорів оренди земельних ділянок.

16. Про вилучення, припинення, надання права користування земельними ділянками юридичним і фізичним особам, внесення змін та доповнень до рішень міської ради.

17.  Про надання дозволу на складання проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок юридичним та фізичним особам.

18.  Про приватизацію, передачу в оренду, надання дозволу на складання проектів із землеустрою щодо відведення земельних ділянок громадянам та внесення змін до рішень міської ради.

19. Про надання дозволу на складання проектів із землеустрою щодо відведення земельних ділянок для продажу на земельних торгах в м. Житомирі.

20. Про розроблення комплексної схеми розміщення та архітектурних типів тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на території міста Житомира та внесення змін до Програми.

21. Різне.

Як повідомляв  Житомир.info , 30 травня на сесії Житомирської міської ради депутати проголосували за прийняття в міську власність автомобіля SKODA Oktavia Elegance,державний номер АМ 0007 ВА

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі