Місто

В Житомирі за квіти на балконі та біля будинку можна отримати цінний подарунок

12 June 2012, 18:15

 В Житомирі проводиться конкурс «Моє квітуче місто».

У конкурсі визначено 8 номінацій на найкраще озеленення, квіткове оформлення клумб і газонів вулиць, прибудинкових територій, балконів та фасадів будинків тощо.

 До участі запрошуються підприємства, установи, організації, незалежно від форм власності, навчальні заклади та медичні установи, приватні підприємці, колективи житлово-комунальних підприємств, об’єднання співвласників багатоквартирних будинків, мешканці міста.

За перемогу у конкурсі даватимуть цінні подарунки. За перше місце – подарунок вартістю 3 тис. грн., за друге – подарунок вартістю 2 тис. грн., за третє місце – подарунок вартістю до 1 тис. грн.

Як повідомив заступник начальника управління комунального господарства Віталій Шевчук, минулого року переможцям подарували газонокосилки, мікрохвильові печі та набори садово-паркових інструментів.

«Крім заявок від громадян і організацій комісія конкурсу самостійно шукає учасників. Якщо ми знаходимо гарно обсаджену ділянку, то шукаємо власника і пропонуємо йому участь у конкурсі. Цього року правда було знято номінацію на найкращий балкон, так як минулого року нам надійшло лише 3 заявки. Але якщо знайдуться учасники, які дійсно гарно обсадили свій балкон – ми обов’язково його відзначимо або у номінації на краще оформлення прибудинкової території багатоквартирного будинку або за краще квіткове оформлення території загального користування за рахунок підприємців, депутатів міської, районних рад та інших громадян міста», - зазначив Віталій Шевчук.   

У 2011 році участь у конкурсі взяли 129 любителів квітів

Заявки та фото-, відео матеріали з квіткового оздоблення та благоустрою міста прийматимуться до 30 липня поточного року. До 20 серпня конкурсною комісією буде проводитись огляд пропозицій з виїздом на місце.

 Номінації конкурсу у 2012 році:

  краще квіткове оформлення прилеглої території багатоквартирного будинку;

  краще квіткове оформлення приватної присадибної ділянки приватного будинку та його прилеглої території;

  краще квіткове оформлення території вищих навчальних закладів освіти ІІІ та ІV ступенів акредитації;

  краще квіткове оформлення території дошкільних, загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів;

  краще квіткове оформлення території медичної установи та аптеки;

  краще квіткове оформлення території підприємств торгівлі та сфери послуг;

  краще квіткове оформлення території установи, організації, підприємства незалежно від форми власності;

  краще квіткове оформлення території загального користування за рахунок підприємців, депутатів міської, районних рад та інших громадян міста.

Заяви вільного зразку, фото або відео матеріали на участь у конкурсі приймаються секретарем конкурсної комісії за адресою: м. Житомир, майдан імені С.П. Корольова, 4/2, кім. 302.

 Телефон для довідок: 37-50-34.

 Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі