Місто

Компанія "Рудь" запрошує житомирян на відкриття сучасного дитячого майданчику

19 June 2012, 16:47

20 червня об 11.00 в Житомирі на Площі Польовій, 5 буде відкрито сучасний дитячий майданчик! 

Це подарунок компанії "Рудь" всім житомирянам.

Новий дитячий майданчик є прикладом реалізації стратегії соціально відповідального підприємства. Компанія "Рудь" приймає активну участь в розвитку соціальної інфраструктури та в численних благодійних проектах, здійсненні  соціальних заходів для дітей та дорослих.  Вже 7 років поспіль  по всій Україні проходять  «Свята Морозива». Тільки в цьому році буде проведено більше 50 подібних свят. Свята морозива проводяться з метою популяризації морозива як продукту, сімейних цінностей,  традицій спільного сімейного дозвілля. Для  дітей спеціалістами компанії розроблено активності та  сувенірний фонд, які сприяють їх розвитку, цікавому та змістовному дозвіллю.

Саме для  змістовного дозвілля Рудь Петро Володимирович від компанії «Рудь» вирішив подарувати Житомиру дитячий міні-парк. Він розроблений за сучасними технологіями, тож передбачає існування на його території кількох зон відпочинку, розрахованих на різні вікові групи дітей. Для безпеки малюків висотні гірки встановлені на спеціальному м’якому покритті.

У той час, коли діти розважатимуться в парку, батьки матимуть змогу відпочити на зручних лавках в затінку дерев. Адже розробники проекту подбали  про збереження зелені на  території парку.

Слід зазначити, що компанія "Рудь" приймає активну участь в різних благодійних заходах. А саме: в покращенні  матеріального стану закладів охорони здоров’я, реалізації благодійних проектів  в духовній, культурній, освітній, спортивній сферах.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі