Місто

В Житомирі визначили Міс Перлинку та Містера Діамантика

20 June 2012, 15:35

 Конкурс краси та талантів «Міні-міс Перлинка та Міні-містер Діамантик – 2012» серед дітей 3-7 років – вихованців театральної студії сімейного центру «Зебра» відбувся 16 червня 2012 року у Палаці культури м. Житомира.

Мета конкурсу – виявлення обдарованих дітей, здатних породжувати та розвивати кращі традиції поколінь з точки зору етики та естетики. Завдяки таким заходам – упевнені організатори – у дітей формується уміння тримати себе на сцені, спілкуватися з аудиторією.

8 дівчаток та 4 хлопчики під час трьох виходів конкурсу представили свої костюми, акторську майстерність, уміння танцювати, розповідати про себе,  відповідали на запитання журі.

Переможці у номінації «Міні-міс та Міні-містер глядацьких симпатій» Ніколь Обуховська та  Артур Бабій отримали  подарунки і квіти від міського голови м. Житомира Володимира Дебоя. Керівник міста також передав вітання і побажання здоров’я, краси, творчого та особистого зростання всім учасникам.

Головними переможцями свята – Міні-міс Перлинкою та Мінімістером Діамантиком стали Ніколь Обуховська та Нікіта Верховецький.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі