Політика

Погану владу обирають хороші люди, - опозиціонер Андрій Пишний на прес-конференції в Житомирі

4 July 2012, 15:01

«Погану владу обирають хороші люди, які або не пішли на вибори, або побоялися захищати власні політичні і соціальні інтереси», - наголосив заступник керівника центрального виборчого штабу Об’єднаної опозиції Андрій Пишний під час прес-конференції у Житомирі.

4 липня в усіх регіональних штабах запроваджується спеціальна телефонна лінія, на яку люди можуть повідомити про факти підкупу, тиску, порушення виборчого закону.

«Ми отримуємо інформацію від освітян про ті неподобства, які відбуваються, але люди бояться назвати власне прізвище. Дякуємо і за анонімні звернення, але якщо не побоїтеся – можете розраховувати на стовідсоткову юридичну і адвокатську підтримку регіональних штабів Об’єднаної опозиції. Не бійтеся!», - закликав громадян Андрій Пишний.

Також заступник керівника центрального виборчого штабу опозиції повідомив, що після фальшування голосування по мовному закону Об’єднана опозиція і опозиційні фракції прийняли рішення не брати участь у засіданнях Верховної Ради.

«Об’єднана опозиція і опозиційні фракції вчора,одразу після фальшування, яке відбулося в парламенті, оголосили про те, що залишають парламентську залу до кінці парламентської сесії. Ми пішли до людей, з нашими тезами, з нашими переконаннями – до українців. І саме тому ми розпочали масштабну загальнонаціональну акцію «За мову! За Батьківщину!», - повідомив Пишний.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі