Влада

20 липня в Житомирській області відкривається навігація для маломірних суден

12 July 2012, 17:44

Житомирський губернатор Сергій Рижук підписав розпорядження про відкриття навігації для маломірних суден на водних об’єктах області з 20 липня 2012 року.

Відповідно до розпорядження, текст якого опублікований на офіційному сайті облдержадміністрації, навігація маломірних (малих) суден має закінчитися 30 листопада.

Головам райдержадміністрацій та міським головам необхідно довести до відома власників маломірних суден та баз-стоянок для них, що експлуатація незареєстрованих суден та таких, що не пройшли щорічного технічного огляду, без нанесених бортових номерів, не приписаних до конкретної бази-стоянки на водних об’єктах  області забороняється.

Також губернатор зобов’язав керівників міст та районів «під час сезону відпочинку на воді в місцях масового відпочинку населення підтримувати в належному стані рятувальні пости та пляжі з оформленими паспортами на їх відкриття та функціонування відповідно до вимог Правил охорони життя людей на водних об’єктах України».

Контролювати виконання розпорядження буде заступник губернатора Віктор Куницький.

«Це розпорядження набирає чинності з моменту його державної реєстрації, але не раніше дня офіційного опублікування», - наголошується у розпорядженні, яке Рижук підписав 4 липня 2012 року.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі