Влада

При Житомирській облдержадміністрації створять комунальну установу для роботи зі зверненнями громадян

3 August 2012, 09:57

Губернатор Житомирської області Сергій Рижук підписав розпорядження про створення комунальної установи Житомирський  обласний контактний центр.

Текст розпорядження опублікований на офіційному сайті облдержадміністрації.

«Житомирський обласний контактний центр є бюджетною установою, яка належить до сфери управління Житомирської обласної державної адміністрації та є суб’єктом Національної системи опрацювання звернень до органів виконавчої влади. Основним завданням контактного центру є забезпечення оперативного розгляду органами виконавчої влади звернень, що подаються громадянами, підприємствами, установами та організаціями, фізичними особами – підприємцями, органами місцевого самоврядування (далі – заявники) за єдиним телефонним номером та через Інтернет», - йдеться у положенні про установу.

Контактний центр очолює директор, який призначається на посаду і звільняється з посади за розпорядженням голови Житомирської обласної державної адміністрації.

Утримання контактного центру здійснюється за рахунок коштів обласного бюджету.

Рижук також доручив райдержадміністраціям, міськвиконкомам, структурним підрозділам облдержадміністрації, територіальним органам центральних органів виконавчої влади визначити посадових осіб, які здійснюватимуть взаємодію з обласним контактним центром.

Контролювати виконанням розпорядження губернатора буде його заступник – керівник апарату облдержадміністрації Олександр Никитюк.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі