Місто

Нарешті в Житомирі відбулось довгоочікуване відкриття Глобал Strike

11 October 2012, 11:15

У жовтні в найбільшому в Житомирі торгово-розважальному центрі відкрився комплекс, який об’єднав боулінг клуб, більярдний зал та бар-ресторан. На цю подію з нетерпінням очікували сотні житомирян.

УВАГА! Акція. З понеділка по п'ятницу для студентів та школярів з 10 до 17 години знижка на боулінг - 25%. 

Акція діє при наявності студентського квитка

Віднині в Глобал Strike у кожного є можливість весело і цікаво провести вільний час зі всєю родиною, друзями чи колегами. Адже саме тут усі без винятку знайдуть заняття на свій смак та уподобання.

Скучили за боулінгом? До Ваших послуг 10 доріжок останньої модифікації від світового лідера з виробництва обладнання для боулінгу Brunswick. Саме тут Ви зможете весело провести вечір з друзями, в незвичний спосіб відсвяткувати важливу подію, або ж згуртувати колектив навколо гри під час корпоративу. До речі, боулінг–центр – це найкраще місце для родинного відпочинку, адже рухлива і захоплююча гра подобається не лише дорослим, а й 3-х річним малюкам.

Віддаєте перевагу більярду? На Вас чекає п’ять 12-футових столів для російського більярду та два 9-футових для пулу. Всі вони представленні відомим брендом компанії Buffalo, більярдні столи якої постійно використовуються під час світових турнірів з цього виду спорту. Чудова атмосфера залу дозволить всім любителям більярду насолодитися красивою, видовищною і, водночас, складною та інтелектуальною грою.

Бажаєте зробити перерву та відпочити? До Ваших послуг бар-ресторан з широким асортиментом напоїв, закусок та оригінальних страв від шеф-кухаря зі Львова. Вишукана подача страв, привітний персонал та лояльна цінова політика – приємний бонус для всіх відвідувачів.

До речі, у Глобал Strike найближчим часом планується впровадження бонусної системи знижок, проведення різноманітних акцій. Тож слідкуйте за новинами.

Глобал Strike – це море вражень, спортивний азарт та комфортний відпочинок для великої компанії.

0412 46-57-59

0412 46-58-59

м. Житомир вул. Київська, 77 

ТРЦ «Глобал UA»

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі