Місто

В Житомирі після ремонту відкрили аптеку на розі Київської-Щорса і обіцяють відновити телефонну довідку

20 October 2012, 17:26

19 жовтня в Житомирі по вул. Київській, 19/2 відкрито комунальну аптеку №1 КП «Фармація» на місці колись збанкрутілого підприємства аптека №6.

Про це Житомир.info повідомили в прес-службі Житомирської мерії.

«За ініціативи міського голови Володимира Дебоя рішенням сесії міської ради для КП «Фармація» виділено 2 млн. грн. на відновлення функціонування непрацюючих комунальних аптек, проведення ремонтів, купівлю обладнання та погашення заборгованості. Силами комунального підприємства відновлено роботу аптеки, яка упродовж останніх років не працювала. Для відновлення роботи Аптеки №1 проведено ремонтні роботи каналізаційно-водопровідної будинкової мережі, замінено електромережі на більш потужні та безпечні, закуплено медикаменти та необхідні медичні засоби», - йдеться в інформаційному повідомленні.

Силами комунального підприємства «Фармація» у 2011-2012 рр. було відновлено роботу 2-х непрацюючих аптек, 2-х аптечних пунктів, 19 жовтня – відновлено роботу третьої аптеки.

«Аптека, яка побудована в 1960 році та існувала тут упродовж 50 років, сьогодні відновлена і повертається житомирянам. Заклад унікальний тим, що працював цілодобово та як інформаційна довідка», – повідомив мер Житомира Володимир Дебой.

В аптеці заплановано відновити роботу міської аптечної довідки. Це дасть змогу надавати інформацію про наявність та ціну на лікарські засоби і вироби медичного призначення в телефонному режимі.

Аптека до ремонту

Фото прес-служби мерії

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі