Влада

Екс-кандидата у народні депутати з Житомирської області зарахували до президентського кадрового резерву

29 November 2012, 15:40

 Шість державних службовців Житомирської області увійшли до списку Президентського кадрового резерву «Нова еліта нації», - повідомляє прес-служба облдержадміністрації.

У кадровий резерв потрапив і екс-кандидат в народні депутати України по округу №67 (Чуднів), голова Чуднівської райдержадміністрації Максим Самчик.

«Цьогоріч з Житомирської області документи на прийом до Президентського кадрового резерву подали 54 особи, 40 претендентів були допущені до конкурсу з добору кандидатів. Відповідно до результатів оцінювання, у 2012 році шестеро представників Житомирської області потрапили до Президентського кадрового резерву «Нова еліта нації» – голова Чуднівської райдержадміністрації Максим Самчик, заступник голови Новоград-Волинської райдержадміністрації Олександр Одногурченко, заступник Бердичівського міського голови Таміла Павлушина, заступник начальника головного фінансового управління облдержадміністрації Віктор Венцель, директор і заступник управління з економіки товариства «Нива Експо» Андрій Руденький і Валерій Прокопчук. Загалом до Президентського кадрового резерву цьогоріч зараховано 200 осіб, переважну більшість із яких складають жителі Київської області», - інформує прес-служба облдержадміністрації.

Президент Віктор Янукович 5 квітня 2012 року підписав указ «Про Президентський кадровий резерв «Нова еліта нації». До участі в конкурсі допускаються громадяни України, які на день подання документів не досягли сорока років, відповідають установленим законом вимогам для вступу на державну службу. Гранична чисельність президентського кадрового резерву складає 500 осіб. Строк перебування у кадровому резерві становить п’ять років.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі