Політика

Нардеп просить віце-прем’єра врятувати селище у Житомирській області, яке «заміноване» газовими балонами

20 February 2013, 16:28

 Народний депутат Віталій Журавський 20 лютого звернувся із листом до віце-прем’єр-міністра України Юрія Бойка щодо газифікації новоствореного селища Городок у Радомишльському районі Житомирської області.

Проблема полягає у тому, що з 1999 року мешканці багатоповерхових будинків колишнього військового містечка Макарів-1 вимушені встановлювати у квартирах балони зі скрапленим газом для приготування їжі, що є грубим порушення техніки безпеки.

«Фактично всі будинки у військовому містечку заміновані газовими балонами. Тому 3000 чоловік, з яких понад 500 – діти, знаходяться у постійній небезпеці. Для забезпечення безпеки громадян необхідно завершити газифікацію військового містечка в повному обсязі згідно проектної документації», - пише народний депутат.

На виконання розпорядження Кабінету Міністрів по Житомирській області сформовано перелік об’єктів газопостачання, до фінансування яких залучається НАК «Нафтогаз України». У цьому переліку передбачено будівництво підвідного газопроводу від смт Біла Криниця до села Кримок Радомишльського району.

«Це дасть змогу завершити газифікацію селища Городок. Кошторисна вартість складає 6,9 млн.грн. Прошу Вашого сприяння у вирішенні питання щодо виділення коштів на будівництво підвідного газопроводу», - звертається Віталій Журавський до віце-прем’єр-міністра Юрія Бойка.

Прес-служба Віталія Журавського

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі