Влада

Анжеліка Лабунська організувала "гарячу лінію" для розслідування трагічної загибелі дитини в Бердичеві

14 May 2013, 16:06

Народний депутат України Анжеліка Лабунська висловлює щирі співчуття близьким дівчини, що загинула внаслідок нещасного випадку на дитячому майданчику у районі Червона Гора, м. Бердичів(Житомирська обл.). Анжеліка Лабунська і благодійна організація «Благодійний фонд «ЛАВ» висловлюють глибокі співчуття родині дівчини.

«Я розумію, що наразі будь-які слова втіхи зайві, адже ніщо не зрівняється з горем батьків, які втратили дитину. Проте хочу сказати, що я щиро співчуваю сім’ї і близьким дівчини. З моєї сторони вони матимуть всю можливу підтримку і допомогу. Я розумію, що батькам все одно, що стало причиною загибелі дівчини, адже єдину дитину все одно не повернеш до життя. Проте я особисто проконтролюю процес ретельного розслідування даного інциденту і доб’юсь того, абислідство було доведене до кінця, а винні понесли відповідальність», - повідомила Анжеліка Лабунська.

На сьогоднішній день народний депутат України Анжеліка Лабунська, представники благодійної організації «Благодійний фонд «ЛАВ», кваліфіковані юристи й спеціалісти працюють на місці з метою з’ясувати причини трагічного випадку.

Вказаний дитячий майданчик було виготовлено і змонтовано на замовлення благодійної організації «Благодійний фонд «ЛАВ» у вересні 2012 р. фірмою СФГ «Мрія» (Житомирська обл.) у відповідь на звернення 57 мешканців будинків по вулиці Котовського до Фонду «ЛАВ».

Анжеліка Лабунська також планує внести законопроект щодо обов’язкової сертифікації встановлених дитячих і спортивних майданчиків з метою попередити подібні нещасні випадки.

З метою якнайшвидшого розслідування даної справи створено "гарячу" телефонну лінію. Якщо вам відома якась інформація щодо даного інциденту просимо звертатися зо номером: +38 (095) 310 07 11

Прес-служба народного депутата України Лабунської Анжеліки Вікторівни 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі