Економіка

Рейдерам не вдалося зірвати збори акціонерів Коростенського щебзаводу

17 May 2013, 10:35

 Не зважаючи на провокації з боку рейдерів, 15 травня збори акціонерів ПрАТ «Трудовий колектив «Коростенський щебзавод» таки відбулися.

Головуючий на зібранні, юрист Олександр Гарагунич розповів, що на зборах вирішувалося питання про перетворення ПрАТу у ТДВ, щоб захистити підприємство від рейдерів.

Представник одного з акціонерів намагався зареєструватися, але відмовився надавати оригінал доручення або нотаріально завірену копію.

Маркіян Дмитрасевич представляв інтереси акціонера, що позивався до ПрАТу  «Трудовий колектив «Коростенський щебзавод» у зв'язку з тим, що його не влаштовує робота товариства і вимагав від суду зупинити його діяльність. Чоловік володіє лише однією 10-тисячною відсотка акцій, але судді вирішили позов міноритарія задовольнити. Чекали на появу судового виконавця, натомість з цією ухвалою прийшов Дмитрасевич.

Врешті решт, збори акціонерів закінчилися і рішення про перетворення ПрАТу у ТДВ прийняте.  Але тепер на щебзавод чекає нове випробування – втілити рішення акціонерів у життя. А для цього необхідно скасувати абсурдну ухвалу суду.

Як повідомляв Житомир.info, 17 травня о 4 ранку у будинок, де проживає голова наглядової ради ПрАТ «Трудовий колектив «Коростенський щебзавод» Віталій Вербицький, невідомий влаштував стрілянину.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі