Влада

Житомирська міськрада утаємничує імена кращих людей міста

13 June 2013, 10:12

 На офіційному сайті Житомирської міської ради опубліковані проекти рішення сесії від 11.06.13 «Про нагородження відзнакою «За заслуги перед містом» І ступеня та «Про присвоєння звання «Почесний громадянин міста Житомира».

Відзнаку «За заслуги» та нагрудний знак «Почесного громадянина» кращим людям Житомира планують вручити в урочистій обстановці під час святкування Дня міста.

Однак, хто саме буде удостоєний відзнаки та отримає почесне звання – не відомо. На місці імен у проектах рішення – крапки.

«З метою визнання заслуг перед територіальною громадою міста, за значний особистий внесок у підвищення авторитету міста Житомира на державному та міжнародному рівнях міська рада вирішила присвоїти звання «Почесний громадянин міста Житомира» ……………………………………………………………...........................;

Вручення посвідчення та нагрудного знаку «Почесний громадянин міста Житомира» провести в урочистій обстановці під час святкування Дня міста 06 – 08 вересня 2013 року», - йдеться у проекті рішення «Про присвоєння звання «Почесний громадянин міста Житомира».

Аналогічним є і проект рішення сесії міськради «Про нагородження відзнакою «За заслуги перед містом» І ступеня.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі