Влада

Дебой запросив колег-мерів у Житомир, щоб поділитися досвідом

14 June 2013, 15:54

Житомирський міський голова Володимир Дебой запросив мерів українських міст у Житомир, аби поділитися досвідом в реалізації енергоефективних проектів.

Про це йдеться у повідомленні Житомирської міської ради.

13 червня на IX Муніципальному форумі Володимир Дебой презентував досвід Житомира в реалізації енергоефективних проектів.

Мер Житомира виступив перед колегами із різних міст України із презентацією практики залучення нашим містом міжнародних енергоефективних програм у рамках співпраці із НЕФКО, Демо-Україна, SIDA, ЄБРР, Фондом Е5Р.

«Враховуючи велику зацікавленість із боку мерів міст України щодо практики залучення та реалізації енергоефективних програм у Житомирі, міський голова Володимир Дебой запросив колег на Міжнародний Тиждень сталої енергетики, що відбудеться упродовж 24-25 червня 2013 року в м. Житомирі», - інформує прес-служба міської ради.

Також сайт мерії повідомляє, що у роботі IX Муніципального форуму беруть участь більше 250 міських голів з усієї України.

Як повідомляв Житомир.info, 24-25 червня у Житомирі планують провести дні сталої енергії, в рамках заходів житомирян частуватимуть «сонячний чаєм» - приготовленим на воді, що підігріта сонячним колектором.

Фото прес-служби Житомирської міської ради

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі