Влада

Житомирський губернатор вручив премію голові організації «Молоді регіони» і екс-заступниці керівника організації ВО «Свобода»

25 June 2013, 14:08

25 червня, під час зустрічі з молодіжним активом області, голова Житомирської обласної державної адміністрації Сергій Рижук з нагоди Дня молоді та Дня Конституції України вручив грамоту та грошову премію у розмірі 300 гривень голові Житомирської обласної молодіжної громадської організації «Молоді регіони» Ірині Волинській та колишній заступниці керівника Житомирської обласної організації ВО «Свобода», журналістці Олені Галагузі.

«Грамотою за вагомий внесок в організацію державної молодіжної політики області, роботу щодо пропаганди та запровадження здорового способу життя, творчого і патріотичного виховання молоді, з нагоди Дня молоді нагороджується голова Житомирської обласної молодіжної громадської організації «Молоді регіони» Ірина Волинська, журналіст ТРК «Ц-ТВ» Олена Галагуза», - зачитав ведучий заходу Володимир Шинкарук.

Окрім Ірини Волинської та Олени Галагузи, грамоту та премію від губернатора отримали фіналіст шоу «Голос країни» Артем Кондратюк, головний спеціаліст департаменту сім'ї, молоді та спорту Житомирської облдержадміністрації Альона Вєтрова, начальник відділу сім'ї, молоді та спорту Житомирської райдержадміністрації Олена Кравчук.

Ще п’ять учасників заходу отримали грамоти та годинники від голови Житомирської обласної ради Йосипа Запаловського.

Також під час зустрічі з молодіжним активом області посадовці відзначили лауреатів премії Кабінету Міністрів: солістку Житомирської обласної філармонії ім. Святослава Ріхтера Ліну Шеремет та заступника начальника відділу оперативного реагування Територіального управління ДСНС України в Житомирській області Сергія Шеренгового.

Вітаючи молодь зі святом, Сергій Рижук згадав власну молодість і розповів вірш Валерія Винарського про те, що молодість купити неможливо.

Як повідомляв Житомир.info, Житомирська обласна організація ВО «Свобода» офіційно заявила, що журналістка Олена Галагуза написала заяву про вихід з партії.

Ірина Волинська

Олена Галагуза

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі